Hemmeligheden bag vores velsmagende kød, ligger i vores produktion. Vi starter altid med at salte og massere kødet, inden det bliver hængt på stativer i vores røgovn. Efter røgningen bliver kødet nedkølet i vores kølerum, indtil det er klar til at blive opskåret, vakuumpakket og etiketteret – også med private labels.
Derudover har vi et stort fokus på at vores kød skal være velsmagende og fri for allergener. Desuden har vi reduceret tjæren med 48% fra den flis, vi bruger til vores røgprodukter. Denne veldokumenterede teknologi, har været brugt i Sverige og USA i mange år.
Når vi salter vores kød inden røgning, foregår det ved stiksaltning eller kummesaltning.
Kummesaltning er en metode, der anvendes ved fremstilling af bacon og saltet flæsk i skiver. Ved denne metode ligger kødet i en saltlage, gerne i flere dage, hvilket giver en jævn saltning og en unik smagsoplevelse.
Kontakt os for at høre nærmere
Ønsker du at høre mere om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os, enten på telefon 97 18 40 41 eller e-mail info@normarkmeat.dk.