Nørmark Meat ApS er en mindre virksomhed inden for fødevarebranchen med ca. 20 ansatte.
Vi er gået fra udelukkende at koncentrere os om røgede varer som hamburgerryg, bacon og skinke, til nu også at tilbyde krydrede og marinerede kødprodukter.
Vores røgvarer udgør stadig langt størstedelen af vores salg, men vi vil i fremtiden være leveringsdygtige i mange flere produkter, som ikke er røgede.
Kød røget med omtanke
Alle vores medarbejdere har et indgående kendskab til branchen og på den måde kender vi mange af de udfordringer, som vores kunder har, hvorved vi kan guide jer i nye retninger. Omvendt tager vi også del i de udfordringer, vi møder og tilpasser vores sortiment efter vores kunders behov. Eksempelvis har vi lanceret en hamburgerryg uden E-numre, nitrit og konserveringsmidler efter et konkret kundeønske. Alle produkter fra Nørmark Meat ApS er desuden fri for allergener.
I en tid hvor forbrugerne efterspørger renere fødevarer, har vi specialiseret os i at røge med en teknik, hvor de gamle, gode røgtraditioner bevares samtidig med at den moderne levnedsmiddelindustris krav på en ensartet kvalitet tilgodeses og hvor helbredsfarlige komponenter som tjære, fjernes.
Fabrik med fokus på miljøet
Det er ikke kun i vores fremstilling af kød, vi har fokus på miljøet. Det gælder i høj grad også for vores fabrik og produktionshal, hvor vi blandt andet genbruger fabrikkens varme til opvarmning af rengøringsvandet. Derudover er vores produktion oplyst med LED-lamper, med det formål at begrænse vores energiforbrug og på den måde skåne miljøet. Alt vores varme opnås via anvendelse af naturgas og alt EL kommer udelukkende fra vindmøller.